Vastuut ja velvollisuudet rakennustoiminnassa Suomessa

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
120
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu.

120€

Hinta (sis. ALV)

✔️Kesto n. 2 tuntia ✔️Voi suorittaa osissa ✔️Käyttöoikeus 2 vuotta ✔️Kielinä suomi ja englanti ✔️Todistus voimassa 2 vuotta suorituksesta ✔️Videot ✔️Pohdintatehtävät ✔️Välitestit ✔️Lopputesti ✔️Ladattavat muistilistat ✔️Ladattava linkkilista

Vastuut ja velvollisuudet rakennustoiminnassa Suomessa -verkkokoulutus tarjoaa kattavan yleisnäkymän yritysten vastuisiin ja velvoitteisiin rakennustoiminnassa Suomessa. Koulutukseen on koottu eri asetuksista, säädöksistä ja laeista määräytyviä vastuita ja velvoitteita, jotka ohjaavat yritysten ja työntekijöiden toimintaa rakennus- sekä siihen rinnastettavassa toiminnassa. Koulutuksessa tuodaan vastuut ja velvoitteet tutuiksi käytännönläheisin esimerkein sekä kerrotaan alan yleisistä, hyvistä käytännöistä. Koulutus toimii työkaluna harmaan talouden torjunnassa.

Koulutuksen suoritettuasi:

  • Sinulla on kokonaiskuva eri vastuista ja velvoitteista rakennustoiminnassa.
  • Osaat toimia vaatimusten edellyttämällä tavalla ja edistät näin osaltasi turvallisuutta, laatua ja vastuullisuutta.
  • Ymmärrät vastuut ja velvoitteet eri rooleissa toimittaessa ja niiden vaikutukset töiden suunnitteluun ja suorittamiseen.
  • Kasvatat mainettasi vastuullisena toimijana.

Koulutuksesta sanottua:

Kurssi auttoi ymmärtämään paremmin haastavaa aihetta vastuista ja velvollisuuksista rakennustoiminnassa Suomessa. Kurssi oli jaettu pienempiin kokonaisuuksiin, joka teki oppimisesta selkeämpää ja helpotti suorituksen aikataulutusta kiireisten päivien keskelle. Vahva suositus!

-HSEQ-päällikkö

Jos haluat suorittaa koulutuksen englanniksi, siirry englanninkieliseen verkkokauppaamme.

Vieritä ylös