Vastuut ja velvollisuudet rakennustoiminnassa Suomessa

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
120
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

HUOMIO! Koulutuksen lunastamisen jälkeen näet yhä alla olevat TILAA LASKULLA ja OSTA HETI -painikkeet. Näkymä ei tarkoita, että et ole lunastanut koulutusta. Kirjauduttuasi sisään, näet lunastamasi koulutukset Omat kurssit-osiosta.

120€

Hinta (sis. ALV)

✔️Kesto n. 2 tuntia ✔️Voi suorittaa osissa ✔️Käyttöoikeus 2 vuotta ✔️Kielinä suomi ja englanti ✔️Todistus voimassa 2 vuotta suorituksesta ✔️Videot ✔️Pohdintatehtävät ✔️Välitestit ✔️Lopputesti ✔️Ladattavat muistilistat ✔️Ladattava linkkilista

Vastuut ja velvollisuudet rakennustoiminnassa Suomessa -verkkokoulutus tarjoaa kattavan yleisnäkymän yritysten vastuisiin ja velvoitteisiin rakennustoiminnassa Suomessa. Koulutukseen on koottu eri asetuksista, säädöksistä ja laeista määräytyviä vastuita ja velvoitteita, jotka ohjaavat yritysten ja työntekijöiden toimintaa rakennus- sekä siihen rinnastettavassa toiminnassa. Koulutuksessa tuodaan vastuut ja velvoitteet tutuiksi käytännönläheisin esimerkein sekä kerrotaan alan yleisistä, hyvistä käytännöistä. Koulutus toimii työkaluna harmaan talouden torjunnassa.

Koulutuksen suoritettuasi:

  • Sinulla on kokonaiskuva eri vastuista ja velvoitteista rakennustoiminnassa.
  • Osaat toimia vaatimusten edellyttämällä tavalla ja edistät näin osaltasi turvallisuutta, laatua ja vastuullisuutta.
  • Ymmärrät vastuut ja velvoitteet eri rooleissa toimittaessa ja niiden vaikutukset töiden suunnitteluun ja suorittamiseen.
  • Kasvatat mainettasi vastuullisena toimijana.

Koulutuksesta sanottua:

Kurssi auttoi ymmärtämään paremmin haastavaa aihetta vastuista ja velvollisuuksista rakennustoiminnassa Suomessa. Kurssi oli jaettu pienempiin kokonaisuuksiin, joka teki oppimisesta selkeämpää ja helpotti suorituksen aikataulutusta kiireisten päivien keskelle. Vahva suositus!

-HSEQ-päällikkö

Jos haluat suorittaa koulutuksen englanniksi, siirry englanninkieliseen verkkokauppaamme.

Vieritä ylös