Kaikki esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV). Mikäli haluat lunastaa palvelun englanniksi, siirry englanninkieliseen kauppaamme


ViranomaisValmis™ on tuotemerkkimme, jonka alla on kehittämiämme tuotteita ja palveluita.

ViranomaisValmis™ tuotteet ja palvelut ovat valmiita kokonaisuuksia, jotka kattavat yleisimmät viranomaisvaateet ja käytännöt Suomessa toimiessa.

Vastuut ja velvollisuudet rakennustoiminnassa Suomessa-verkkokoulutuksesta sanottua:

”Kurssi auttoi ymmärtämään paremmin haastavaa aihetta vastuista ja velvollisuuksista rakennustoiminnassa Suomessa. Kurssi oli jaettu pienempiin kokonaisuuksiin, joka teki oppimisesta selkeämpää ja helpotti suorituksen aikataulutusta kiireisten päivien keskelle. Vahva suositus!”

-HSEQ-päällikkö

Maksutavat

Maksa ostoksesi turvallisesti Visma Pay:n maksupalvelussa verkkopankin kautta, korttimaksulla tai lompakkopalvelulla.

Yritysten on mahdollista maksaa myös laskulla. Lisätietoja laskulla maksamisesta saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 045 783 66773 (pvm/mpm).

Useamman koulutuksen lunastaminen kerralla 

Jos haluat lunastaa useamman koulutuksen kerralla, esimerkiksi yrityksesi työntekijöille tai tiimillesi, voit lunastaa ostokset suoraan verkkokaupasta tai laskulla.

Verkkokauppa: Maksusuorituksen jälkeen toimitamme sinulle sähköpostitse kuponkikoodin, jota käyttämällä kaikki koulutusten suorittajat pääsevät kirjautumaan verkkokoulutusalustalle. Jos osa haluaa suorittaa verkkokoulutuksen englanniksi, ilmoita siitä Lisätiedot– kentässä maksuvaiheessa.

Lasku: Jos haluat maksaa laskulla, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella.

Vieritä ylös